Klik hier om de online versie van deze nieuwsbrief te bekijken
nb-logo
Nieuwsbrief, 14 september 2014

nb-facebook nb-twitter  

ContactAgendaCursussen/workshops

CONCERT & WORKSHOP van Dubravko Lapaine

Zaterdag 8 november 2014

Wederom een intiem didgeridooconcert of workshop bijwonen van een wereldartiest? dat kan, op zaterdag 8 november geeft Dubravko Lapaine overdag een workshop en 's avonds een concert in de Aboriginal Art Gallery, de thuisbasis van de Didgeridooschool Rotterdam.

CONCERT (Bestel hier een kaartje)
in de avond op zaterdag 8 november geeft Dubravko Lapaine een intiem concert. Aanvang 20.00 uur. Kaartje slechts €14,- 

WORKSHOP (Schrijf je hier in)
overdag op zaterdag 8 november geeft Dubravko Lapaine een speciale workshop (van 12.00 - 17.00u en maximaal 12 deelnemers). Kosten workshop van 5 uur slechts €99,-

 Dubravko Lapaine (1)

Dubravko is een unieke speler en persoon. Zijn zeer specifieke ritmische spel met onverwachte en onmogelijk geachte calls en ritmes verbaast iedereen. Du (zoals hij ook wel genoemd wordt) is een meester in het spelen van de didgeridoo. Andere didge-artiesten luisteren vaak verbaasd naar de nieuwe geluiden die Dubravko op zijn instrument maakt! Du zal in heel Europa weer optredens en workshops verzorgen en gelukkig komt hij ook naar Nederland.

Dubravko geeft dus overdag een speciale workshop en zal 's-avonds een optreden verzorgen. Wat ons betreft een geweldige kans om deze wereldartiest te ontmoeten!

http://youtu.be/S6bgmmSZSgg

Voor de allereerste keer een concert van Dubravko Lapaine in onze galerie in Rotterdam of een bijzondere workshop voor de liefhebber en jullie kunnen er bij zijn. Kaartjes concert of deelname workshop zijn te bestellen via het contactformulier of tijdens openingstijden in de galerie. Er zijn slechts een beperkt aantal kaarten beschikbaar en OP=OP. Dit wil je niet missen!

Didgeridooschool Rotterdam (zit in de Aboriginal Art Gallery)

Jufferstraat 98, 3011 XM Rotterdam  |  010 - 414 21 11  |  info@didgeridooschoolrotterdam.nl

Openingstijden galerie

Op woensdag t/m zondag is de galerie open en kunt u ons bezoeken van 12.00 tot 17.00 uur. Op maandag en dinsdag is de galerie gesloten.

De galerie buiten openingstijden bezoeken? Dit kan alleen op afspraak. 

Deze nieuwsbrief is verstuurd naar {fullname}
Afmelden voor de nieuwsbrief