Beginnerscursus


De groepen bestaan uit minimaal 4 en maximaal 12 deelnemers. De cursus bestaat uit 10 uur les verdeeld over 5 cursusdagen van 2 uur. Tevens uitermate geschikt voor snurk en/of slaapapneu patiënten.

Tijdens deze cursus komt het volgende aan bod: de achtergronden van de didgeridoo en de daarmee samenhangende gebruiken, de drone (de oerklank van de didgeridoo), de toot, hard/zacht blazen, blazen met platte wangen, dierengeluiden, stemgebruik, subvocalizing, uitleg muziektheorie, de 1e aanzet tot de circulaire ademhalingstechniek en het leren luisteren en samenspelen en vooral heel veel plezier maken.

Kosten voor deze cursus zijn € 125,-

De locatie is de Didgeridooschool Rotterdam gevestigd in de Aboriginal Art Gallery Rotterdam aan de Mariniersweg 24.

Zie Agenda voor eerstvolgende cursus of schrijf je in via het Contactformulier.

Het is zeer wenselijk gedurende de cursus een goed en degelijk instrument te hebben. Mocht u nog geen didgeridoo hebben, dan bieden wij u de mogelijkheid er één te huren. Wij raden het u zelfs aan. Een didgeridoo huren kan al voor slechts €7,- per week. Dit instrument neemt u dan mee naar huis om thuis mee te oefenen. Mocht u gedurende de cursus of na afloop eventueel een instrument aanschaffen dan betaald u zelfs geen huur. 

Lees meer

KMW 1a.JPGNiveau 1 1c.JPG

KMW 1c.JPGKMW 2a.JPG

Ontwerp en realisatie: Digivisie – Rotterdam