Partners

In de afgelopen jaren zijn er verschillende vruchtbare samenwerkingen opgezet die niet alleen tot plezier, maar zeker ook tot inspiratie hebben geleid. Graag presenteren wij in het kort een aantal van onze partners.

Aboriginal Art Gallery Rotterdam
Aboriginal Art Gallery vertegenwoordigt sinds 2007 in het hart van Rotterdam de Aboriginal cultuur uit Australië. Met veel toewijding en gebruik van het inmiddels in jaren opgebouwde netwerk, exposeert Aboriginal Art Gallery Rotterdam regelmatig hedendaagse Aboriginal Fine Art van al gevestigde inheemse kunstenaars, maar vooral ook van nieuwe en opkomende talenten. De Didgeridooschool Rotterdam is gevestigd in de Aboriginal Art Gallery Rotterdam aan de Mariniersweg 24 te Rotterdam. Voor meer informatie over deze bijzondere locatie, klik dan hier.

Lies Beijerinck
Lies wordt ook wel de "didge mother of Holland" genoemd en speelt didge sinds 1993. Nadat zij een jongen op een paar pvc-pijpen had horen blazen en dit ook mocht proberen, was het direct met haar gebeurd. De didge-verslaving was geboren.
Inmiddels zijn we vele jaren verder en heeft Lies op veel grote podia gestaan: Dance Valley, Gelredome met DJ Tiesto en vele andere plaatsen, in zowel binnen- als buitenland. Als soliste staat ze bekend om haar krachtige percussieve stijl. Met haar super duidelijke boventonen en drie trompettonen verweven in haar spel hoort ze absoluut bij de wereldtop.
Lies geeft op haar eigen onnavolgbare stijl les en het is altijd een feest één van haar workshops of masterclasses bij te kunnen wonen. Meer info over Lies Beijerinck klik dan hier.

Ondrej Smeykal
Ondrej is een uniek persoon en van wereldklasse (optredens/masterclasses in Japan, Zuid-Amerika en de USA). Ondrej kan het best worden omschreven als een ‘one-man didgeridoo orchestra’ en is een didgeridoospeler van wereldklasse. Zijn zeer originele stijl van spelen is het resultaat van een leven volledig gewijd aan zijn instrument. Ondrej is jaren bezig geweest een geheel eigen stijl te ontwikkelen en deze te perfectioneren. Zijn gebruik van ongewoon lange didges, waar hij ongelofelijke diepe tonen uit weet te krijgen, maar ook zijn veel breder scala van geluiden en boventonen zijn meer dan bijzonder. Elke samenstelling of lied is zoals hij het zegt, zeer divers in stijl en zijn variërend van break-beat tot organische didgeridoo techno, trance en alles wat daar tussen zit. 

Wij zijn erg blij dat Ondrej zijn masterclasses bij de DSR wil komen geven en nodigen jullie dan ook van harte uit om eens mee te komen doen. Klik hier voor meer info over Ondrej.

Lees meer

Ontwerp en realisatie: Digivisie – Rotterdam